Solo za blagdane? Evo zašto je to baš super!

Foto: Animale

POČELO je, počelo! Božić miriše na sve strane - bilo da je kuhano vino koje se kuha na sve strane, izlozi koji pozivaju na darivanje ili pjesme koje su već počele na radiju… Božić je iza ugla, a ako si solo, to znači da su iza ugla i tužni pogledi kad kažeš da trenutno nemaš dečka.

Mi znamo da ti znaš zašto je to sasvim u redu, ali kad-tad će te dohvatiti tetka koja će te pitati zbog čega si još uvijek solo, pa je dobro da te podsjetimo.

Više vremena za tebe
 
I tvoju obitelj. Ljudi u vezama često moraju žrtvovati svoje želje i običaje kako bi napravili kompromis sa svojom boljom polovicom, ali ti ne! Sjeti se one svoje frendice koja Božić mora provesti sa starcima svog dečka. Nije li lijepo znati da ti ovog Božića možeš raditi baš ono što želiš?
 
Više poklona za tebe
 
Nije sve u poklonima, a i kad je, lijepo je darivati bližnje… nemoj razmišljati o tome da nemaš dečka kojem ćeš nešto kupiti za Božić - razmišljaj o cipelama koje ćeš kupiti SEBI jer imaš ekstra budžet!

Romantika je na sve strane
 
Sve te sjajne lampice i blagdanska atmosfera ne moraju te bacati u depresiju. Upravo suprotno, u takvoj ćeš romantičnoj atmosferi možda upoznati super frajera. Zamisli prve spojeve koji se sastoje od kuhanog vina, kuhanih kobasica i šetnji po ukrašenim ulicama. Ima li ljepšeg vremena za novu ljubav?
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.