Sonja Kovač budi maštu u izazovnom ljetnom kompletiću

Foto: Instagram

OVE sezone blogerici Sonji Kovač nije promaknuo nijedan trend. U njenoj garderobi svoje mjesto su našli sada već klasični komadi poput slip haljine, ali i riskantnog kombinezona koji u prvi plan stavlja grudi koji je preko noći postao omiljeni outfit brojnih influencerica. Kako je veći dio ljeta provela na očaravajućim plažama diljem svijeta, pobrinula se da i tamo bude stajliš pa smo je imali prilike vidjeti i s neizostavnim modnim dodatkom za kojim svi luduju - predimenzioniranim slamnatim šeširom s potpisom Saint Laurenta.

Torbica koja je osvojila modni svijet našla je svoje mjesto i u Sonjinoj garderobi, a potom je oduševila haljinom koju svaka žena treba imati u svojoj ljetnoj kolekciji.

No, čini se da ova ljepotica ima jednu modnu slabost. Naime, ne može odoljeti ljetnim kompletićima u najrazličitijim krojevima. Tako je još prošle godine oduševljavala u crveno-bijeloj kombinaciji topića bez naramenica i dugačke suknje s volanima koja je kao stvorena za vruće ljetne dane. Osim što izgleda neodoljivo egzotično, ovakvi kompleti su praktični jer u trenu imate spreman outfit, ali ga možete i vrlo jednostavno kombinirati s drugim odjevnim komadima. 

Ipak, ove godine Sonja je odlučila pokazati vitke noge i trbuh pa radije odabire nešto hrabrije kombinacije. Tako se pohvalila novim kompletićem koji je istovremeno seksi i chic, a uz to je i dokaz da takvi outfiti nisu rezervirani samo za dječju modu.

Baš kada ste pomislili da ste sve vidjeli, Kovač je još jednom odlučila zagolicati vašu maštu pa je pozirala u oskudnom kompletu, crop topu na vezanje i kratkim hlačicama visokog struka, koji naglašava ženske atribute.

Lepršavi materijal garancija je da vam u ovakvom outfitu neće biti vruće, a iako oskudan, ne izgleda vulgarno niti pretjerano. Romantični valovi na rukavima i nogavicama daju mu dozu nježnosti pa mu neće odoljeti ni one najromantičnije ljubiteljice mode.

U kombinaciji s trendi i upečatljivim sunčanim naočalama, baš poput ovih koje nosi i ova zgodna blogerica, izgledat ćete kao da ste upravo sišli s naslovnice modnog časopisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.