Spas za kožu: Detoks lica i tijela

Foto: Press, 123rf
 
NAKON blagdana i silnog pretrpavanja slanim, začinjenim i slatkim izazovima, jedino što nam preostaje kako bismo se riješili tog osjećaja nadutosti i lošeg raspoloženje je - detoks. O detoks prehrani smo već pisali, a sada smo se odlučili poraditi još i na detoksiciranju koja počinje izvana. 
 
Zato smo za vas odabrali tretman lica i tijela nakon kojeg ćete se osjećati poletno i odmorno. 
 
Predstavit ćemo vam Decleorov tretman čišćenja lica i njege u našem omiljenom salonu u Zagrebu - Mysterion. Puno je razloga zašto baš Mysterion, i puno je razloga zašto baš Decleor. :)
 

 
Decleor je razvio ekskluzivno znanje o aromakozmetici zahvaljujući tridesetogodišnjem iskustvu u aromaterapiji. Stoljećima su se esencijalna ulja koristila zbog posebnih kvaliteta, što čini aromakozmetiku jedinim izvorom preko kojih nam sama priroda omogućuje održavanje ravnoteže između zdravlja i ljepote duha i tijela. 
 
Decleor nudi 100% prirodne aktivne i čiste sastojke u svojim proizvodima u kojima su sačuvane prave esencije biljki. Mirisi eteričnih ulja djeluju blagotvorno ne samo na kožu, već opuštaju i duh. 
 
Tretman čišćenja lica započinje aromatičnom masažom leđa, kao masažom dobrodošlice. Ova kratka masaža uvod je u tretman lica i stvara idealne uvjete u kojima se koža priprema za bolje prihvaćanje proizvoda, oslobađa napetosti te dovodi do potpunog opuštanja. 

 
Drugi korak je parenje lica, mehaničko istiskivanje, ozon, te tri idealne masaže. 
 
AROMAPRESURA, AROMADRENAŽA, AROMAMASAŽA - to su vrlo jednostavne i blage ručne tehnike koje obnavljaju protok energije simulacijom refleksnih zona lica i poboljšavaju blagotvorno djelovanje esencijalnih ulja. 

 
Nakon masaža slijedi maska, a dok ona djeluje - radi se masaža ruku koja pruža potpunu relaksaciju i pravi užitak. 

 
Da bi doživljaj bio baš potpun, Mysterion nudi i savršeni piling tijela s eksfolirajućim voćnim sjemenkama od Decleora u koji dodajemo balzam za detoksikaciju tijela. Smjesa se umasira u tijelo, a klijent se umota u termo deku na 20ak minuta. 
 
Ovaj tretman obnavlja sjaj, vitalnost i mekoću, revitalizira kožu i ostavlja je svilenom, a kombinacija balzama i termo deke potiče izbacivanje štetnih tvari i ubrzava metaboluzam. 

Usuđujemo se reći, kako je ovo detoks lica, tijela, ali i - duše :). 

Pssst! Beauty salon Mysterion nalazi se u samom centru Zagreba, u Medulićevoj 32. Svoj termin rezervirajrte na broj telefona 01/3907-145.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.