Spoj u Malibuu: Supruga Justina Timberlakea i bez šminke izgleda glamurozno

Foto: Splash News, Instagram

BRAČNI par Timberlake proveo je subotu navečer u društvu obitelji.

Pjevač Justin Timberlake i njegova supruga, glumica Jessica Biel, prošle su subote viđeni u kalifornijskom Malibuu, na večeri u poznatom restoranu Nobu, gdje su proveli ugodno vrijeme s nekoliko članova obitelji.



U vrlo ležernom izdanju, Justin je iznenadio obožavatelje svježe obrijan, što moramo priznati da dugo nismo vidjeli, dok je Jessica još jednom pokazala kako i bez šminke izgleda doista savršeno.

I dok neke njezine holivudske kolegice ne mogu zamisliti odlazak u restoran ili čak do dućana bez šminke, Jessica već godinama njeguje prirodni izgled, koji joj odlično pristaje.



Podsjetimo, par se upoznao u siječnju 2007. godine, a 4 godine kasnije, na njezinoj ruci je zasjao dijamantni prsten. Vjenčanje je održano 2012. godine, u jednom resortu u Fasanu, Italiji, a kao kruna ljubavi 2015. godine stigao im je sinčić Silas, koji je ovoga puta ostao doma, kako bi mama i tata uživali u izlasku.



Prethodno, lijepa glumica 5 godina je ljubila kolegu Chrisa Evansa, s kojim je prekinula nekoliko mjeseci prije nego je upoznala Justina.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.