Sretan vam petak uz sexy fotke glumca Davora Garića

Foto: Saša Bozunović

BIO casual ili ne, petak je dan kad se svi volimo malo opustiti, a mi vam predlažemo da uz kavicu pogledate nove fotke iz kampanje za muško donje rublje Alexander COBB.

Hrvatski showbizz novinar, glumac i model Davor Garić, novo je zaštitno lice danskog brenda muškog donjeg rublja, a moramo priznati da na fotkama izgleda zaista odlično.

Gariću ovo ipak nije prvi put da se razodjenuo pred fotoobjektivom. Poziranje u kombinacijama koje svakako više otkrivaju nego skrivaju, kaže, sasvim su mu uobičajena ''radna atmosfera''. Showbizz novinar pred svoj je mikrofon ''priveo'' i najpoželjniju hollywoodsku glumicu Angelinu Jolie, a Severina, Jelena Rozga, Maja Šuput i brojne domaće zvijezde upravo njemu vrlo rado otkrivaju tajne iz svojih ljubavnih života pa nerijetko donosi ekskluzivne intervjue.



"Kada zaslužite povjerenje zvijezda, suradnja s njima postaje zaista veliki gušt. Onda je ovo što ja radim zaista teško nazvati poslom, tada postaje zabava", otkrio je Davor.

Postoji li "čarobna formula" za ovakav izgled?

"Recept je vrlo jednostavan, no mnogima manjka motivacije i ustrajnosti! Pravilna i uravnotežena prehrana te mnogo treninga jedini su cilj do rezultata. Moj je savjet da si svatko pronađe razlog i jasan cilj koji će mu biti nit vodilja da ne odustane. Većina onih koji krenu malo vježbati s ciljem ''želim izgubiti koji kilogram'', brzo će odustati i vratiti se na staro!"

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.