Stajling Antonije Blaće bio bi dosadan da nije obula ove odlične štikle

Foto: Press

NAKON druge večeri Fashion.hr-a, koja je donijela brojna iznenađenja, modni znalci ni od treće nisu imali ništa manja očekivanja. No osim događanja na modnoj pisti, svojim odjevnim kombinacijama pažnju su privlačila i brojna poznata domaća imena. Tako je Neven Ciganović uz opaki stajling obuo čarape i sandale pa ne čudi što je upravo on svojom pojavom privukao najviše pažnje.

No ljubiteljima klasike nije promaknuo ni potpuno drugačiji, decentni outfit omiljene voditeljice Antonije Blaće.

Ovog puta odlučila se za gotovo potpuno jednobojnu kombinaciju, nosivu u svim prilikama. Klasičan model traperica kombinirala je uz basic majicu u istoj boji te elegantan crni sako. Minimalistička torbica bez dodatnog remena možda se ne čini kao najspretniji izbor, ali odlično se uklopila u ovaj jednostavan, a efektan stajling. No posebnu pažnju privukle su štikle kakve svaka trendseterica već ima u svojoj kolekciji.

Životinjski uzorak jedan je od najvećih hitova, koji već mjesecima ne silazi s modnog trona, a nosi se na apsolutno svemu. Od haljina i suknji preko modnih dodataka i kupaćih kostima pa sve do zimskih kaputa. No Antonija nas je podsjetila koliko dobro ovakav print izgleda i na omiljenom modnom komadu mnogih žena - cipelama.

Upravo zahvaljujući njima, kao prava maherica, u samo jednom potezu uspjela je pomalo dosadnu i već viđenu kombinaciju transformirati u stajliš outfit koji će mnogi rado kopirati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.