Štikle o kojima većina žena može samo maštati Melaniji Trump služe za vrtlarenje

Foto: Getty Images, EPA, Twitter

DONALD i Melania Trump jučer su u Bijeloj kući ugostili kenijskog predsjednika Uhurua Kenyattu i njegovu suprugu Margaret.

Prva dama SAD-a dočekala je goste u još jednoj besprijekornoj kombinaciji s dizajnerskim krpicama.

Nosila je prekrasnu cvjetnu suknju modne kuće Valentino od 3950 dolara, što je više od 25 tisuća kuna, nježnoružičastu usku majicu i štikle s prepoznatljivim crvenim potplatom dizajnera Christiana Louboutina, čija je cijena 700 dolara, što je oko 4500 kuna.

I dok većina žena može samo maštati o Louboutinkama, Melaniji ima zavidnu kolekciju ovih skupocjenih cipela pa joj nije problem u njima, recimo, kopati vrt. A to se jučer i zaista dogodilo.

Nakon dočeka gostiju, uslijedila je ceremonija sađenja stabla u dvorištu Bijele kuće tijekom koje se Melania vješto primila lopate i zakoračila u zemlju sa svojim potpeticama od 12 centimetara.

Očekivano, zbog njenog outfita za vrtlarenje pošteno su joj se narugali na društvenim mrežama gdje su joj ukazali na to da štikle nisu obuća za kopanje, dok je i sama Melania na svome Twitteru objavila fotku s događaja i napisala samo da joj je bila čast posaditi stablo u vrtu Bijele kuće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.