Što dečki najviše vole na našim tijelima

ZNAMO da vole naša tijela, ali to nisu nužno one stvari na koje mi mislimo. Tipove najviše privlače sitnice kojih često nismo ni svjesne, a možda ih nisu svjesni ni oni sami.

Mekana koža

Njegovana i mekana koža jako uzbuđuje muškarce, a ona može napraviti veliku razliku. Gruba i suha koža neugodna je na dodir, a sve se da lako riješiti: Peeling i njega losionom učiniti e tvoju kožu mekom i podatnom , a tvoj će ju dečko jednostavno obožavati.

Trbuščić


Six pack je seksi, ali muškarci obožavaju malo mekši trbuh na ženi. Ima nešto neodoljivo u tom mekanom dijelu tijela, a tu je i činjenica da u njemu možeš nositi dijete, što je jako privlačno.

Stražnji dio vrata

Ima nešto u ženskom vratu što jednostavno izluđuje muškarce. Podignuta kosa koja otkriva stražnji dio vrata većini je muškaraca jako seksi a iako nismo sigurne zašto im se toliko sviđa, barem znamo da ga je uvijek lako otkriti.

Ruke

Mekane i uredne ruke ogledalo su žene, a muškarci ih itekako primjećuju. Uredni nokti i koža koja izgleda kao da ju je užitak dodirivati privlači muškarce, a žene sa neurednim rukama će ih odbiti.

Listovi


Ženski listovi su jako seksi, a muškarci će u njih buljiti ako im daš priliku. Ako si u potpeticama, tvoji će listovi biti pravi magnet za muške oči.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.