Što je to s bratom slavnih manekenki i nošenjem ženskih torbica?

Foto: Splash, Instagram

IAKO nije prvi slavni frajer koji nosi žensku torbicu, njegov odabir poprilično iznenađuje.
 
Riječ je o mlađem bratu slavnih manekenki Belle i Gigi Hadid, 18-godišnjem Anwaru koji je također model. A izgleda da, osim karijere, njih troje dijele i garderobu, što je jedino logično objašnjenje otkud mu ova plava ženska torbica, od koje se u posljednje vrijeme ne odvaja. 
 
 
Riječ je o torbici luksuzne francuske modne kuće Goyard, čije torbe nose i njegove sestre, no one ih puno bolje kombiniraju od Anwara kojem se torbica uopće ne uklapa u ostatak stajlinga. A čini se da mladi maneken jednostavno odbija slijediti bilo kakva modna pravila, jer nosi i različite čarape, a ovo mu i nije prvi put da je istu torbicu uklopio u totalno promašen styling.
 
 
Anwar je torbicu nosio i uz smoking, na partyju uoči ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa gdje je bio pratnja svojoj djevojci, glumici Nicoli Peltz koja mu je to očito dopustila, no njen pogled na ovoj fotki govori sve.
 
 
Nije nam baš jasno u čemu je fora s ovom torbicom ni zašto bi neki muškarac odabrao za sebe baš ovakav model. Možda bi trebao malo proučiti stilove nekih drugih slavnih ljubitelja ženskih torbica, poput Davida Beckhama ili Christiana Ronalda koji ih biraju i kombiniraju puno bolje od njega.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.