Što raditi dok on igra video igrice

DEČKI obožavaju video igrice, a njegovi Playstation turniri s frendovima mogu biti jako naporni. Umjesto da kukaš i žališ se što je zalijepljen za televizor, iskoristi to vrijeme za sebe i uživaj na svoj, ženski način.

Čitaj

Opusti se uz dobru knjigu ili časopis. Nekoliko sati je dovoljno da se opustiš i pohvataš radnju knjige ili pročitaš sve o najnovijim trendovima, a za to će se vrijeme on zasititi igrice i vratiti pozornost na tebe.

Opusti se u kadi

Napuni kadu pjenušavom kupkom i relaksiraj se uz mirisne svijeće i ulja. Dok on lupa po joysticku, napravi peeling i nahrani svoje tijelo bogatim losionima, a možeš ga i namamiti kada izađeš van iz kade bez ičega na sebi.

Vježbaj

Aerobic ili sobni bicikl idealan su način za kraćenje vremena dok on igra svoju najdražu igricu. Brini o svome zdravlju i zategni mišiće te se vrati kući utegnuta i spremna na još malo akcije, ovaj puta s njim.

Nazovi frendicu


Njegovi sati pred televizorom znače da možeš bez problema nazvati frendicu i baciti se na tračanje. Saznaj sve novosti, zabavi se s njom dok on igra, a umjesto da čekaš doma dok on završi sa svojom igrom, odi s njom na koktele i istračajte ga do mile volje. Njegovi trenuci s igricom tako postaju tvoje vrijeme zabave s pravim ljudima.

Pogledaj romantičnu komediju


On ionako ne voli takve filmove, a umjesto da čekaš vrijeme da zajedno gledate nešto što ga ne zanima, ispeci kokice, zatvori se u sobu i pogledaj ljubavnu priču od koje će ti možda i poteći suze. Ovo može biti tvoj privatni trenutak u kojem sliniš za nekim glumcem, što možda i ne bi mogla pred njim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.