Što se najviše traži na porno stranicama na Valentinovo?

Foto: Antidote

NA Valentinovo, brojni parovi vole začiniti svoj seksualni život.

Popularna stranica za odrasle PornHub, tako je otkrila što se najviše taj dan upisuje u njihove tražilice. Vjerujemo kako te zanima.
 
1. Valentinovo
 
Ova fraza je peti najtraženiji pojam na stranici, a zapravo se radi o tematskim filmovima, kao što je slučaj i kada su božićni praznici.
 
2. Vezanje
 
Čini se kako Valentinovo u brojnim parovima budi onu "zločestiju" stranu, jer se traže filmovi s pojmom "bondage", što u doslovnom prijevodu označava "ropstvo", a potražnja za ovim pojmom oko Valentinova raste i za 45 posto.
 
3. Romantični seks
 
Ovaj se pojam upisuje i do 70 posto češće u tražilice, baš u vrijeme Valentinova. Kako slatko!
 
4. Vrištanje
 
Pritom mislimo na upisivanje pojma "kako ju natjerati da vrišti", a ovaj pojam oko 14. veljače procvjeta za 518 posto. Dečki su znatiželjni, a mi se ne žalimo.

5. Boja za tijelo
 
U potrazi za zabavnim stvarima, koje mogu raditi parovi, pojam "Body paint" je najpopularniji, s porastom od 257 posto na Dan zaljubljenih.
 
6. Zločesta swinger žena
 
Iako ne znamo točno gledaju li to samci ili parovi, činjenica je da ovaj pojam ima porast popularnosti za nevjerojatnih 633 posto upravo na Valentinovo, sugerirajući kako puno gledatelja nije za monogamiju pod plahtama, barem u svojim fantazijama.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.