Stvari koje tehnički nisu prevara, ali su ponekad puno gore

Foto: Jimmy Choo

KAD je u pitanju prevara, različiti ljudi imaju različite teorije.

Neki tvrde da poljubac u pijanstvu nije prevara jer nije bilo seksa, neki najobičniji flert smatraju veleizdajom… Sto ljudi, sto ćudi. No, postoje i stvari koje definitivno nisu klasična prevara, ali svejedno ulaze u kategoriju izdaje partnera - to su one stvari za koje ne želiš da ih netko napravi tebi.

Pričanje o problemima u vezi s kolegom s posla

Jedno je pričati o tome s frendicama, ali ako o problemima koje imaš s dečkom pričaš s kolegom s posla suprotnog spola, to je već nešto sasvim drugo. Bi li tebi bilo ugodno znati da tvoj dečko isto radi s kolegicom? Vjerojatno ne bi.

Naklonost prema drugom muškarcu na Facebooku

Tehnički, to čak nije ni flert, ali ako na tvom Facebooku postoji muškarac kojem na dnevnoj bazi "lajkaš" i komentiraš stvari, opet razmisli kako bi se osjećala da isto radi tvoj dečko. O inboxu da ne pričamo.

Učestala komunikacija s bivšim

Ne govorimo o onom bivšem iz osnovne škole s kojim se danas čuješ - govorimo o frajeru koji je donedavno bio sastavni dio tvoje spavaće sobe, a kojeg skrivaš od sadašnjeg dečka. Da se tvoj dečko učestalo čuje s bivšom curom, vjerojatno bi bila povrijeđena, zar ne?

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.