Supruga dinamovca pohvalila se neobičnim cipelama koje bi nosila i Pepeljuga

SUPRUGA Dinamova nogometaša Izeta Hajrovića Lejla privlači pažnju svojim osebujnim stilom.

Nikad nije skrivala da je posebno slaba na modne komade koje potpisuju slavna dizajnerska imena. U njezinom ormaru jeftinim komadima nema mjesta, a osobito je raduje ulaganje u neobične modele cipela, poput Louis Vuitton kućnih papuča od paprenih deset tisuća kuna.

No čini se da je upravo otkrila i novi modni fetiš - cipele donedavno nepoznate dizajnerice Amine Muaddi koje mjesečno na internetu pretražuje više od 60 tisuća ljudi

Riječ je o dizajnerici s Bliskog istoka koja je novo dizajnersko ime, a zahvaljujući instantnoj popularnosti, ostvarila je suradnju i s Rihanninim brendom Fenty. Sve to ju je plasiralo visoko na ljestvicu popularnosti. Zahvaljujući neobičnoj potpetici, sandale su osvojile srca brojnih trendseterica poput Gigi Hadid, Dua Lipe, Katie Holmes i Rihanne, a postale su i tiha patnja drugih ljubiteljica mode poput Lejle.

Upravo se ona na Instagramu pohvalila posljednjim modnim ulovom koji bi obožavala i sama Pepeljuga. 

Riječ je o potpuno prozirnim salonkama na špic ukrašenim svjetlucavim kristalnim ukrasom i prepoznatljivom geometrijskom petom. Izrađene su u Italiji, a njihova cijena iznosi 740 eura (oko 5550 kuna). No ako ste već posegnuli za svojom karticom - pospremite je. Naime, one su već neko vrijeme rasprodane. Po svemu sudeći, moderne Pepeljuge su zaista poludjele za ovim stajliš i neobičnim štiklama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.