Sve zbog jedne pjesme: Otkriven pravi razlog prekida Taylor i Calvina

Foto: Instagram, Splash News, Getty, Giphy

O CALVINU i Taylor se jednostavno ne prestaje pričati.

Iako su prekinuli krajem svibnja, o bivšem paru Harris-Swift ne prestaje se pričati i nagađati što je dovelo do prekida.

Nakon slika na kojima se pjevačica ljubi sa svojim novim dečkom Tomom Hiddlestonom, šuškalo se kako je i on bio razlog prekida. Neki su pak komentirali kako je pjevačica htjela brak, što Calvinu nije padalo na pamet, a sada se navodno otkrio pravi razlog prekida.



A on se veže uz Calvinov hit "This Is What You Came For" s Rihannom, u čijem je nastajanju sudjelovala i sama Taylor.

Vratimo se nakratko na 29. travnja, kada je stvar izašla... Calvin je u jednom radio intervjuu tada otkrio kako on i Taylor nikada neće poslovno surađivati. "Znate, nikada nismo niti pričali o tome. Ona će sada uzeti dugu stanku", bile su Calvinove riječi upućene poznatom voditelju Ryanu Seacrestu.



Nekoliko dana kasnije, Taylor pleše čitavu noć na Met Gali sa svojim budućim dečkom Tomom, a 20. svibnja pjevačica i DJ su posljednji put fotografirani zajedno.

Drugim riječima, popularna pjesma ne samo da je posvađala, već i razdvojila golupčiće, a navodno je Nils Sjoberg, potpisan na pjesmi, pseudonim slavne Taylor, što je potvrdio i njezin glasnogovornik. "Nikada nećemo poslovno surađivati"? Hmmmm, sada je jasnije što je razljutilo Taylor.



No, Calvin nije mogao šutjeti pa se po tko zna koji put, poslužio Twitterom, kako bi izrazio svoje mišljenje. "Prilično me boli to što su ona i njezin tim spremni ići toliko daleko, da naprave da ja izgledam loše", "Mislim da ako si sretan u novoj vezi, trebao bi se fokusirati na to, a ne na bivšeg dečka", "Znam da nisi na turneji i trebaš nekoga novoga, koga ćeš potkopati kao Katy Perry, ali ja nisam ta osoba, oprosti. Neću to dopustiti", samo su neki od Calvinovih statusa.



Oglasila se odmah i Katy, videom na kojem Hillary Clinton radi grimase, a ispod je napisala "Napokon netko tko govori istinu".

Taylor i dalje mudro šuti...

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.