Svi pokušaji Selene Gomez da pokaže kako više nije slatka mala djevojčica

Foto: Instagram, Splash News, W, Flare, Press Foto, InStyle

U POSLJEDNJE vrijeme, Selena Gomez svim se silama trudi ostaviti iza sebe imidž slatke djevojčice, kakav je prati još od ere Disneyja.

Iako je takvih pokušaja bilo i prije, u posljednje vrijeme oni su sve češći, posebno nakon nastupa na ovogodišnjoj Victoria's Secret reviji, na kojoj je zasjala u nekoliko vrlo izazovnih kombinacija.
 
 
 
Jučer je napokon izašla i snimka nastupa, a 24-godišnja pjevačica pokazala je kako ne izgleda ništa lošije od slavnih "anđelica", koje mame uzdahe diljem svijeta.
 
 
Vratile smo se nakratko u prošlost te prisjetile svih trenutaka u kojima je Selena pokazala da više nije mala djevojčica.
 
Editorijali
 
Sa sve većom popularnošću u glazbenom svijetu, Selena je bila sve češći gost raznih naslovnica i editorijala. Mi smo istaknuli samo nekoliko, u kojima je Selena pokazala svoju sexy stranu, posebno za naslovnicu časopisa W, za koju se slikala samo u toplesu. Posljednjo takvo snimanje, 24-godišnjakinja odradila je za časopis InStyle, a na slici koju je objavila na Instagramu, naziru joj se i bradavice.
 
 
 
 
 
Spotovi

"Good For You", naslov je singla, kojim je slavna pjevačica najavila svoj novi album "Revival" te okretanje nove stranice u životu. Spot, koji je snimila za spomenutu pjesmu, bio je najsexy dotad, kao i cover za singl, na kojem se Selena pojavljuje s mokrom kosom, obučena samo u bijelu majicu.
 
 
Coveri albuma
 
Njezin posljednji album "Revival", osim odličnog glazbenog materijala, pažnju javnosti pridobio je i zbog toga što se na njemu Selena pojavljuje gotovo bez ijedne krpice na sebi.
 
 
Filmovi
 
Ovdje svakako treba spomenuti film "Spring Breakers", koji nećemo više nikada pogledati, no bilo je zanimljivo vidjeti slatkicu Selenu u jednoj takvoj ulozi. Od same najave, bilo je jasno u kojem će se odjevnom predmetu u filmu uglavnom pojavljivati, ne samo Selena, već i ostale akterice, među kojima su teen zvijezde Ashley Benson i Vanessa Hudgens.
 
 

Instagram
 
Od sexy fotki sa snimanja do sexy selfie-ja iz kućne radinosti...
 
 
 
 
Crveni tepih
 
Lijepa Selena ima stil koji rado svakodnevno kopiramo. No, lijepa pjevačica znala je itekako iznenaditi kombinacijama na crvenom tepihu, koje su bile prilično izazovne.
 
 
Reklame
 
Među prvima je svakako bila ona 2011. godine za vlastiti parfem, a posljednja uključuje onu za slušalice slavnog repera Dr. Drea, u kojoj se pojavljuje samo u crnom donjem rublju.
 

 

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.