Svi pričaju o velikim usnama Kendall Jenner i njezinom čudnom ponašanju

Foto: Getty, Instagram

KENDALL Jenner navodno se ponašala kao prava razmažena diva.

Iako je današnji dan rezerviran za emitiranje ovogodišnjeg Victoria's Secret showa, on se snimao prošlu srijedu u čarobnom Parizu.
 
 
Prekrasne "anđelice" na pistu su izašle u svojim najboljim izdanjima, a među njima su bile neke od najljepših i najtraženijih manekenki svijeta, među kojima su Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Irina Shayk, Marta Hunt, Gigi Hadid, ali i Kendall Jenner, unatoč činjenici da mnogi misle kako gaže dobiva na temelju svog slavnog prezimena i publiciteta.
 
Kako god bilo, 21-godišnja brineta drugi je put prošetala slavnom pistom, a ove je godine dobila i svoj prvi par krila, no sve je ostalo u sjeni njezinog vrlo čudnog ponašanja u backstageu popularnog showa.
 
 
Naime, nekoliko dana prije, primijećeno je kako su njezine usnice nešto veće nego inače te kako sve više liče na one kakve ima Kim, koja je poznata kao ljubiteljica plastične kirurgije i filera, no u njezinu obranu je stala sestra Kylie, koja je otkrila kako ju je ona samo dobro našminkala.
 
No, nekoliko dana kasnije, Kendall je na pripremama za show, neprestano držala ruke na usnama, dok su kamere snimale, čime je dodatno potaknula glasine, kako se malo "uljepšavala", a nakon završetka showa, tijekom izlaska s kolegicama, objavila je fotografiju na kojoj ponovno skriva usne. No, to nije sve.
 
 
Lijepa brineta u backstageu se navodno ponašala kao prava diva te je ranije napomenula kako "ne želi imati posla s nikim, osim sa šminkerima, frizerima te svojom najboljom prijateljicom Gigi Hadid", od koje se nije odvajala.
 
 
Uz to, Kendall je imala posebno osiguranje prije i nakon showa, unatoč osiguranju koje "anđelice" i inače imaju, a sa svojom je svitom došla i u noćni klub, gdje su manekenke tulumarile nakon odlično odrađenog posla.
 
 
Čini se kako je oružana pljačka u hotelskoj sobi njezine sestre Kim, također u Parizu, potresla cijelu obitelj ili je zgodna manekenka samo malo previše razmažena...
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.