Svi su poludjeli za skupom dizajnerskom torbom koja izgleda kao jeftina plastična vrećica

Foto: Instagram

MODNI svijet je i službeno otišao kvragu.
 
Posljednjih nekoliko sezona svjedočimo raznim suludim trendovima koje dizajneri, na neku čudnu foru, uspijevaju podvaliti svima. Od ljetnih natikača s krznom do potpuno prozirnih "traperica", modna industrija kao da testira dokle sežu granice njihove moći nagovaranja mase da nešto prihvati kao trend, a posljednji takav komad u nizu je skupa dizajnerska torba koja izgleda kao najjeftinija plastična vrećica.
 
 
 
Prozirna torba od vinila dio je proljetne kolekcije modne kuće Celine, a cijena joj je nevjerojatnih 600 dolara, što je oko 3600 kuna. A ako mislite da nitko nije lud da izdvoji toliko novca za jednu običnu vrećicu s dizajnerskim potpisom, varate se. 
 
 
 
Celine PVC torba ove je sezone poharala modni svijet i u većini trgovina je već potpuno rasprodana te je u posljednje vrijeme preplavila Instagram.
 
 
 
Fashionistice je nose u svim prilikama, pa čak i na modnim revijama te pomno biraju što će u nju staviti jer je potpuno prozirna, a najčešće u njoj nose svoje manje torbice, kako bi ih zaštitile od kiše. 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.