Tajna holivudskih zvijezda: Spanx gaćice

POZNATE glumice i pjevačice provode sate i sate u teretani, ali ipak sve koriste i male trikove koji im pomažu da izgledaju besprijekorno na crvenom tepihu.

Jedna od najčuvanijih holivudskih tajni su Spanx gaćice, koje zvijezde nose ispod uskih haljina kako bi izgledale mršavije i zategnutije. Ove "magične gaćice" rađene su od vrlo tanke i elastične mikrofibre te će učiniti da izgledate za jedan ili dva konfekcijska broja mršavije, a celulit vam se neće nazirati ispod uske haljine ili minice. Spanx gaćice dolaze u različitim modelima, a najpopularniji je onaj koji podsjeća na biciklističke hlačice. Ako imate problema s izraženim trbuščićem, genijalci iz tvrtke Spanx imaju rješenje i za taj problem - tanga gaćice koje prekrivaju i stišću trbuh, a ako želite utegnuti cijelo tijelo, izvrsno rješenje za vas je Spanx haljinica u obliku tube.

Ovo čarobno pomagalo slavnih zvijezda možete kupiti preko interneta, a jedna od najpouzdanijih stranica je svakako "ASOS", koja čak ima i besplatnu dostavu do Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.