Taylor Kinney: Tko je zapravo sexy zaručnik slavne Lady Gage?

Foto: Splash News, Instagram, iammodelsmen, JLP, Men's Book, Giphy

LADY Gaga od svog se zgodnog zaručnika doslovno ne odvaja.

A s obzirom da se radi o jednom od najzgodnijih glumaca današnjice, ta nas činjenica nimalo ne čudi.
 
 
No, otkad se saznalo za njihovu vezu, o Tayloru Kinneyju uglavnom se govori samo kao o oku ugodnoj pratnji slavne pjevačice, koja je uz svog novog odabranika napokon pronašla mir. No, zgodni Taylor puno je više od toga.
 
 
Taylor Jacks Kinney, rođen je 1981. godine u Pennsylvaniji, a osim glume, velika ljubav mu je i manekenstvo. Nakon što je diplomirao poslovni menadžment na Sveučilištu West Virginia, Taylor se više posvetio svojoj glumačkoj karijeri.
 
 
Neki od najpoznatijih filmova u kojima je glumio, svakako su "Zero Dark Thirty" iz 2012. godine te "Other Woman" iz 2014. godine, dok je puno aktivniji bio na malim ekranima, i to u serijama "The Vampire Diaries", "Chicago P.D.", "Chicago Med", a tu je i glavna muška uloga u seriji "Chicago Fire", u kojoj mu je kolegica zgodna glumica Sophia Bush.
 
 
Što se tiče ljubavne veze sa slavnom Lady Gagom, ona je počela 2011. godine, na setu njezinog spota "You and I", u kojem je Taylor predmet njezine žudnje. Nekoliko mjeseci kasnije par je počeo hodati, da bi nakratko prekinuli u svibnju 2012. godine. Mjesec dana kasnije, ponovno su bili zajedno, a u veljači prošle godine, Taylor je kleknuo.

29-godišnja pjevačica sama je otkrila tu informaciju putem fotografije na Instagramu, na kojoj se pohvalila dijamantnim prsten u obliku srca te ispod napisala: "Dao mi je svoje srce na Valentinovo i ja sam rekla 'DA'!".
 
 
Uz par se dosad nisu vezali nikakvi skandali, što je mnoge iznenadilo, s obzirom na njezin karakter, no čini se kako je "divlju curu showbiznisa" Taylor ipak uspio smiriti. Također, nije rijetkost da se njome često hvali na društvenim mrežama i u intervjuima te ističe koliko je ponosan na svoju zaručnicu.
 
 
U listopadu prošle godine, par još uvijek nije imao datum vjenčanja, a to je otkrio sam glumac u jednom intervjuu. "Ja bi se mogao vjenčati u kapelici, no ona je Talijanka pa se to neće dogoditi. Ona želi veliko vjenčanje pa ću vas na vrijeme obavijestiti kada dogovorimo datum", izjavio je tada.
 
Slavna pjevačica prava je sretnica.
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.