Tko je dizajnirao štikle s Minnie Mouse ušima za kojima je poludio internet?

Foto: Oscar Tiye

AKO ste na Instagramu primijetili neodoljive štiklice s Minnie Mouse ušima, sigurno vas zanima koji dizajner stoji iza tog duhovitog modnog remek-djela.

Riječ je o talijanskom brandu Oscar Tiye, koji su stvorile dizajnerica Amina Muaddi i njezina poslovna partnerica Irina Curutz 2013. godine u Milanu.



Atraktivne cipelice ovog branda brzo su zamijetile cure s A-liste slavnih kao što su Britney Spears, Zoe Saldana, Eva Longoria i Heidi Klum, a kada su ih se dočepale i blogerice, prava je histerija počela.



Svoje cipele ovaj duo često ukrašava krilima i detaljima koji se pozivaju na miševe ili mačke, a boje su eksplozivne, zavodljive i ženstvene.



Naravno, ove cipele nisu nimalo jeftine pa će fanovi ovog branda za sandale morati izdvojiti oko 4 000 kuna, a za salonke s Minnie Mouse ušima oko 5 000 kuna.

Na svojoj službenoj stranici, dizajnerica i njezina poslovna partnerica naglašavaju kako su sve cipele izrađene u Italiji, od najfinijih materijala te kako se posebno obraća pažnja na vrhunsku izradu i detalje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.