Tobias "za poželjeti" Sorensen: Upoznajte prekrasnog dečka anđelice Jasmine Tookes

Foto: Instagram, Calvin Klein

JASMINE je prava sretnica.

Prekrasna Victoria's Secret anđelica Jasmine Tookes može se pohvaliti kako ima prekrasnog muškarca pored sebe i to u svakom pogledu.
 
 
Njegovo ime je Tobias Sorensen, a on je također vrlo uspješni model, jer doista ne znamo tko njega ne bi unajmio, pored ovako prekrasnog lica i još boljeg tijela.
 
 
Par se upoznao u jednom klubu u New Yorku 2012. godine, no ona mu je prvo dala krivi broj. "Odlučio sam vjerovati da mi je zabunom dala krivi broj, jer kasnije tu večer ga je ispravila pa sam kući otišao s pravim", otkrio je Tobias u jednom intervjuu.
 
 
3 godine kasnije, njihova veza je još uvijek čvrsta, a par je snimio i zajedničku golišavu reklamu za slavni brend Calvin Klein.
 
 
Tobias je inače iz Danske te ima 27 godina. Često ga se svrstava u skupinu "loših dečkiju", i to sve zbog ožiljka, kojeg ima na lijevom obrazu, a on je posljedica ugriza psa, dok je Tobias još bio maleni dječak. I dok on to smatra svojim zaštitinom znakom, brojni brendovi za koje je radio, uklonili su ga uz pomoć Photoshopa.
 
 
Kada je u pitanju zarada, Tobias je 2013. godine proglašen 10. najplaćenijim modelom na svijetu, s godišnjom zaradom od 265 tisuća dolara.
 
No, mislimo da smo dosta otkrile o njemu te vam puštamo da uživate u čarobnom pogledu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.