Top pet: Najzgodniji frontmani bendova

ZAŠTO žene lude za frontmanima bendova? Odgovor je jednostavan: oni su opako seksi i imaju karizmu, a već sama činjenica da su na poziciji broj jedan u grupi, pokazuje da su pravi frajeri i da znaju se izboriti za sebe. Donosimo vam popis od pet najseksi frontmana za kojima luduju žene diljem svijeta.

1. Adam Levine  "Maroon 5"

Adam nije klasično zgodan, ali ima seksi pogled i ono nešto za čim su žene poludjele čim se pojavio prvi spot benda "Maroon 5". Činjenica da se slikao gol za časopis "Cosmopolitan" i otkrio svoje savršeno tijelo, samo mu je "zacementirala" mjesto broj jedan na ljestvici najzgodnijih likova iz bendova.

2. Jared Leto  "30 seconds to Mars"

Naša simpatija iz dječjih dana ošišala je plavu talijanku, istetovirala se, nabildala i počela pjevati u bendu. Što može biti više seksi od toga?

3. Luka Tomaš  "Kinoklub"

Jedan od rijetkih domaćih frontmana za kojim vrište i cure koje ne slušaju "domaćice", bradati Luka slika je i prilika urbanog frajera kakvog bi svaka moderna cura voljela imati uz sebe.

4. Joe Jonas  "Jonas Brothers"

Cure koje vole dobrice i dečke bebastog lica, došle su na svoje kada su braća Jonas osnovala bend. Frontman Joe zaludio je mnoge cure iz showbiznisa svojim toplim smeđim očima i seksi glasom, pa kako ne bi osvojio i naša srca, pogotovo otkako je krenuo u solo karijeru i ošišao svoje kovrče.


5. Rob Thomas  "Matchbox 20"
Ovaj bend već dulje vrijeme ne postoji, ali svi se dobro sjećamo seksi Roba koji je u ovom bendu imao ulogu glavnog patnika. Kad god vidimo te tužne oči i čujemo srcedrapajuće tekstove, sve što želimo je povesti ga doma i skuhati mu topli čaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.