Top pet: Stvari koje želimo da napravi za nas

NEKE stvari koje oni mogu učiniti za nas ne samo da su lijepe, već će nas i pretvoriti u vrlo zahvalne djevojke.

Suđe

Muškarac koji umjesto nas opere suđe, pogotovo ako ga to nismo tražile, sigurno će dobiti nekakvu nagradu. Uostalom, ako nam pomogne s našim obvezama, kasnije nećemo biti previše umorne za druge stvari.

Brada

Poljupci mogu biti sasvim neugodna aktivnost ako naš muškarac ima oštru, pikavu bradu. Briga o bradi jako je važna, a svaka će žena uživati u onoj koja nas neće ozlijediti. Ako je u fazi rasta, neka muškarac barem malo pripazi.

Odjeća

Svaka žena voli lijepo odjevenog muškarca. Iako ih volimo i u trenirkama, još više volimo kada se naš dragi uredi samo za nas. Ovo se pogotovo odnosi na one tipove koji misle da je sasvim u redu ići u restoran u poderanim hlačama od trenirke.

Zauzimanje


Zauzimanje za nas dok nas netko gnjavi jako je seksi, a muškarac koji je spreman braniti našu čast biti će nam najdraži na svijetu. Ne govorimo o pretjeranom suprotstavljanju svakome tko nam kaže nešto krivo, ali volimo uza sebe imati tipa koji nas brani.

Odgovornost


Pogotovo kada su godišnjice i rođendani u pitanju. Muškarci nisu pretjerano skloni pamćenju datuma, a ako već znaju kako funkcioniraju, voljele bismo da zapisuju bitne stvari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.