Torba Donne Vekić košta 18 tisuća kuna, a po jednoj stvari je posebna

OSIM na teniskim terenima, čini se da je Donna Vekić odlučila odigrati meč za pamćenje i na modnom polju. Nakon što je jedna od naših najboljih tenisačica nedavno sve oduševila senzualnom transformacijom i damskim lookom, otkrila je da se voli počastiti i ponekim dizajnerskim komadom.

Tako je za putovanje u Kinu odjenula sportsku kombinaciju, a modnim znalcima nisu promaknula čak dva komada s potpisom slavnih dizajnera.

Pozirala je u društvu prijateljice Marie Sakkari, a obje su se pohvalile modnim ulovom o kojem maštaju mnoge ljubiteljice mode - Diorovom torbom za koju postoji lista čekanja. Kako je nedavno otkrila Sonja Kovač, i ona je imala sreće i neplanirano je "upecala" svoj primjerak ove često rasprodane torbe. Naime, na nju se najčešće čeka i po nekoliko mjeseci, a po svemu sudeći i poznate tenisačice zaključile su da se čekanje itekako isplati.

No, za razliku od Sonje, po uzoru na slavne dame, Donna i Maria svoje su torbe personalizirale. Isto su dosad napravile i Rihanna, Naomi Campbell te Camila Cabello.

Personalizacija modnih dodataka jedan je od posljednjih velikih trendova u svijetu visoke mode, a Christian Dior nije propustio priliku priključiti mu se pa je istu uslugu ponudio svojim kupcima. ABCDior je ustvari mogućnost da prilagodite vez na svojoj torbi, a zanimljivo je da to ne možete učiniti u svakoj trgovini ove modne kuće. Tako je Dior već odradio malu "svjetsku turneju" pa je personalizaciju tijekom nekoliko dana nudio tek u odabranim gradovima, poput New Yorka, Beijinga, Singapura te Pariza.

Cijena ove torbe je 2.700 dolara (oko 18.000 kuna), a Donna ju je ovog puta kombinirala uz sportski outfit u kojem je glavnu riječ vodila crna majica kratkih rukava s potpisom slavnog Valentina. Taj potpis platila je 395 dolara (oko 2.600 kuna).

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.