Traperice Ivane Mišerić podijelit će vaša mišljenja iako su uvijek u modi

Foto: Instagram

RADIJSKA voditeljica Ivana Mišerić i dalje mora redovito odlaziti na posao jer ga ne može obavljati iz kuće.

Zato dane ne provodi samo u pidžami ili trenirci nego za posao i dalje slaže trendi i chic outfite kojima se redovito hvali na svojem Instagramu.

Tako nas je do sada već oduševila u zanimljivom potpuno crnom izdanju, ali i u najpopularnijoj haljini za ovo proljeće, no mišljenja o njezinom posljednjem stajlingu sigurno će biti podijeljena.

Voditeljica je objavila fotku na kojoj nosi traperice oko kojih se uvijek lome koplja, ali i koje se već godinama vraćaju u modu svakog proljeća.

Radi se o poderanim trapericama, a Ivana je nabavila trenutno najpopularniji model koji osim velikih rupa na nogavicama ima i poderane rubove te ih je iskombinirala s klasičnom bijelom košuljom, crno-bijelim prugastim sakoom i tenisicama. 

Modni stručnjaci su za časopis Glamour upravo ovakvim trapericama predvidjeli veliku popularnost na proljeće, no pojava koronavirusa donijela je neke udobnije trendove, koji su puno praktičniji odabir za po kući, pa su tako trenutno najpopularniji široki vintage modeli traperica o kojima više možete doznati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.