Trend u porastu: Maske koje povećavaju usne

Foto: Instagram

OVE maske već neko vrijeme isprobavaju brojne beauty blogerice.

Nakon što je Kylie Jenner povećala usne, više ništa nije bilo isto. Baš svi su htjeli punije usne, baš poput njezinih, no mnoge se pripadnice ljepšeg spola iz brojnih razloga nisu odlučivale na operacije.
 
 
Umjesto toga, pronalazile su razna druga rješenja kako povećati usnice, među kojima su najpopularniji svakako bili fileri, ali i posebno iscrtavanje, sjajila s efektom hlađenja te maske, koje ih povećavaju u svega nekoliko minuta.
 
 
Iako ovaj beauty proizvod nije potpuno nov, u posljednje vrijeme, brojne beauty blogerice ponovno su ga počele koristiti te "prije i poslije" video uratke objavljivati na svojim društvenim profilima, gdje ih slijede tisuće i tisuće ljudi.
 
 
Jedna među njima je i Ashley Blue DeFrancesco, koja je u kratkom videu pokazala kako one funkcioniraju.
 
 
Sve što zapravo trebate napraviti jest otvoriti pakiranje te masku samo zalijepiti na usta, pričekati nekoliko minuta, a zatim uživati u rezultatima.
 
 
Među popularnijim beauty brandovima, koji u ponudi imaju ove maske, svakako je Ms. Soho, a njihove maskice s kolagenom zovu se Lip Plump. Kako stoji u opisu, radi se o trodnevnom tretmanu, koji pomaže omekšati i osvježiti vaše usne te ih prirodno povećati, a u pakiranju od 25 dolara, dolaze po tri maskice, za svaki dan po jedna. Nakon tri dana, brand garantira vidljive promjene.
 
 
No, postoje i drugi brandovi koji u ponudi imaju ovaj "lip plump mask" proizvod, a na vama je da izaberete onaj koji vam najbolje odgovara izgledom, opisom i cijenom, naravno, ako je ovo nešto želite učiniti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.