Trendi model haljine koji Meghan Markle apsolutno obožava

Foto: Getty Images, EPA-EFE

MEGHAN Markle i prince Harry nastavili su svoju kraljevsku turneju u Novom Zelandu gdje nas je ona već pri samom dolasku oduševila svojom povoljnom haljinom iz ASOS-a.

No vojvotkinja se navečer presvukla u nešto svečanije izdanje kojim je potvrdila i svoj omiljeni trend sezone. Za event Courtnay Creative u Wellingtonu, koji slavi nacionalnu umjetničku scenu, Meghan je obukla bijelu haljinu u stilu sakoa s potpisom novozelandske dizajnerice Maggie Marilyn.

Haljina u originalnom izdanju ima rukave, no Meghan je, očigledno, poželjela da ih njena nema, a vjerujemo i da ju je dizajnerica trebala prilagoditi njenom trudničkom trbuščiću koji se sada već dobro nazire. Bijelu sako-haljinu Meghan je iskombinirala s modrim kaputom i salonkama u istoj boji koje je tijekom turneje s Harryjem nosila već nekoliko puta.

A na turneji je nosila i još jednu haljinu u stilu sakoa, i to prije samo nekoliko dana kada je održala govor na igrama Invictus Games u Sidneyju. Tada je odabrala maslinastozelenu sako-haljinu dizajnera Antonia Berardija koja također nije imala rukave, no bila je nešto duža od bijele koju je nosila u novom Zelandu.

Prvi put se u takvoj haljini pojavila krajem kolovoza u londonskom kazalištu West End na specijalnoj izvedbi američkog mjuzikla Hamilton, kada je nosila kratku crnu sako-haljinu kanadskog brenda Judith & Charles.

Čini se da je Meghan odabrala svoj omiljeni trend sezone, a vjerujemo da ćemo sada ovakve haljine viđati još češće i na drugim ženama, jer sve što ona obuče u kratkom roku postane hit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.