Trendovi su prolazni, ali ove haljine nikada neće izaći iz mode

Foto: Instagram 

OPĆE je poznato da bi svaka žena u svom ormaru trebala imati barem jednu malu crnu haljinu.
 
To je tako još od dvadesetih godina prošlog stoljeća, kada ju je Coco Chanel prvi put predstavila svijetu, a ništa se puno nije promijenilo ni danas. Baš zato ovu listu započinjemo legendarnim modnim klasikom, a nastavljamo ju u istom stilu, samo s drugim modelima haljina, koje također neće nikada izaći iz mode. 
 
Mala crna haljina
 
 
Nije bez razloga klasik već gotovo 100 godina, jer mala crna haljina lako se u uklapa u svačiji stil i prilagođava svim prilikama. Kada ne znate što obući, s njom ne možete pogriješiti, a njenu svestranost i bezvremenost najbolje opisuje citat Karla Lagerfelda, koji je rekao da "žena nikada nije previše ili premalo obučena u maloj crnoj haljini." 
 
"Wrap" haljina
 
 
Kada je Diane von Fürstenberg u sedamdesetima svijetu predstavila prvu "wrap" haljinu, sigurno nije ni znala da će ostaviti toliki trag u modnoj povijesti. Od tada pa do danas ništa nije uspjelo izgurati iz mode ove haljine na preklop, jer ne postoji nijedan drugi odjevni predmet koji tako dobro laska ženskom tijelu u različitim oblicima. S "wrap" haljinom uvijek ćete igrati na sigurno, a pogotovo u onim danima kada se želite osjećati posebno seksi.  
 
Koktel haljina
 
 
Većina vas sigurno se bar jednom našla u prilici kada vam je trebala koktel haljina. Komad koji jednako dobro prolazi i u malo svečanijim prigodama i prilikom večernjeg izlaska također je jedan od klasika koji će vam uvijek dobro doći, pa ga se isplati imati u ormaru. No, pokušajte odoljeti trendi modelima i radije izaberite neki klasični kroj u neutralnoj boji kako biste svoju koktel haljinicu mogle nositi godinama.
 
Dugačka haljina
 
 
Još jedan klasik koji nikada ne izlazi iz mode je haljina do poda. Osim što je uvijek "in", super će vam doći u vrućim ljetnim danima, kada vam se na posao ne da ići u hlačama, a u takvom izdanju onda slobodno možete produžiti i na piće s prijateljicama. 
 
Bijela haljina
 
 
Bijele haljine hit su svakog ljeta i to s razlogom, jer ništa ne laska bolje preplanuloj puti. Tu model nije ni bitan, već samo boja pa možete izabrati onu koja vam najbolje stoji. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.