Tri poznate dame sinoć su prošetale crvenim tepihom u H&M-u

Foto: REX, Getty

SLAVNI high-street brend postaje sve popularniji i zastupljeniji na crvenom tepihu.


Iako je to nekada bilo nezamislivo, popularni high-street brendovi, postaju sve popularniji na crvenim tepisima, a među njima je posebno popularan jedan od najpopularnijih, H&M.

To je još jednom potvrđeno jučer, kada su se tri slavne dame odlučile za njihove kreacije na crvenom tepihu Met Gale, a radi se o reperici Nicki Minaj, manekenki Jourdan Dunn i plus-size manekenki Ashley Graham.



"Moja kreacija radila se mjesec dana i morala sam ju doći isprobavati čak četiri puta", otkrila je Ashley, koja se odlučila za crvenu boju, kao i većina dama.

Nicki Minaj ponovno je bila u golišavom izdanju, a odlučila se za crni bodi s dramatičnim crveno-crnim kimonom, a kreacija je u prvi plan stavila njezine noge, koje je dodatno istaknula vrtoglavo visokim crnim štiklama. Pažnju je privukao i veliki, crni remen oko njezinog struka, koji je bio u obliku lica japanske dizajnerice Rei Kawakubo, koja je bila ovogodišnja tema Met Gale.



Treća poznata dama bila je manekenka Jourdan Dunn, koja se odlučila za asimetričnu kombinaciju, koja je također bila vrlo neobična, ali ju je manekenka tako dobro nosila, a look je upotpunila genijalnim frizurom, također u stilu spomenute dizajnerice.



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.