U prošlosti su žarile i palile glazbenom scenom, a danas izgledaju još bolje

Foto: Instagram, Giphy

DUGO ih nigdje niste vidjeli no niste ih zaboravili.

Iako su na njihovo mjesto stigle neke druge raspjevane dame i klinke, repericu Eve i pjevačicu Ashanti teško da ste zaboravili. 
 
A upravo su one sinoć u Los Angelesu bile jedne od zvijezda dodjele iHeart Radio Music nagrada gdje su pokazale da su kao vino - što starije, to bolje.
 
 
Reperica Eve danas ima 39 godina, a na glazbenoj sceni prisutna je od davne 1995. godine. Svjetsku slavu stekla je velikim hitom "Who's That Girl" koji i dan danas znamo čuti na radio postajama.
 
 
Što se tiče njezinog privatnog života, reperica je supruga Maximilliona Coopera, britanskog poduzetnika kojeg je upoznala 2010. godine, a par se vjenčao na ljeto 2014. godine na španjolskoj Ibizi. Njoj je ovo prvi brak, dok njezin dragi ima četvero djece iz prošlog, a složit ćete se s nama kako Eve izgleda još zanosnije nego prije, što je dokazala i sinoć.
 
I pjevačica Ashanti, unatoč tome što je u četvrtom desetljeću, sinoć je izgledala besprijekorno.
 
 
37-godišnja r'n'b princeza sinoć je doslovno zasjala u bordo odijelu sa šljokicama preko kojeg je prebacila bordo-crnu krznenu stolu. Ona je na glazbenu scenu stupila 1997. godine, a u prošlosti nas je počastila brojnim hitovima koje znamo još dan danas.
 
 
Njezina najpoznatija veza bila je ona s reperom Nellyjem koja je trajala čak 9 godina, a duo je prekinuo u prosincu 2012. godine.
 
Zgodne dame, nema što!
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.