U trendu je komad u kojem smo provele djetinjstvo

Foto: Instagram, H&M, REX, Zara, Mango

MISLILE ste kako je ovaj komad zastarjeli i demode? Gadno ste se prevarile!
 
Vratite se mislima nakratko u prošlost, doba vrtića pa osnovne i srednje škole. Koji vam odjevni predmet prvi pada na pamet kao onaj koji ste obožavale? Nama je prvo na pamet pala traper suknjica, koja je bila odlična za sve prigode, u kojima bi se tada našle.
 
 
  
Bilo za školu, igranje u parku ili tada omiljene dječje rođendane i srednjoškolske tulume i izlaske... Ona je bila apsolutni "must have" komad.
 
 
 
A sudeći po ponudi najpoznatijih high-street dućana, ona će to biti i ovog proljeća, a zaljubljenice u modu diljem svijeta, nose ih na tako romantičan i chic način.
 
 
 
Posebno nam se sviđaju kombinacije u kojima su one sparene s lepršavim bluzicama i košuljama, posebno onima s neodoljivim volanima, koji u trenu podižu baš svaku kombinaciju.
 
 
 
Street style kombinacije pokazale su kako je među ženama posebno popularno i nošenje više traper predmeta odjednom pa svoju suknjicu možete spojiti i s traper košuljom.
 
 
 
Dobra je vijest i što ovaj predmet možete nositi na doista raznu obuću: od tenisica do štikli, ali i na popularne gležnjače te čizme iznad koljena, dok vam vrijeme to dozvoljava, na prozirne ili mrežaste čarape ili na gole noge. Samo budite odvažne i nemojte se bojati pokazati noge!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.