Ukradite najbolje beauty tajne prekrasne Charlize Theron

Foto: EPA-EFE

JEDNA od najljepših žena Hollywooda svakako je glumica Charlize Theron. 

Ova diva pravi je dokaz da za besprijekoran izgled nisu potrebne operacije već pridržavanje nekoliko osnovnih beauty pravila koje može usvojiti svaka žena. Sljedećih pet tajni ljepote ključ su savršenog izgleda ove lijepe glumice, a mogu poslužiti i vama. 

1. Nikad ne zanemarujte trepavice

Charlize smatra da su trepavice najljepši ukras na licu i nigdje ne izlazi bez maskare i uvijača za trepavice koji u par poteza čine čuda. 

2. Uvijek nosite parfem

Čak i ako odlazi na trening, lijepa glumica nikad ne zaboravlja nanijeti parfem. Taj mali, ali upečatljiv detalj daje joj osjećaj posebnosti jer, kako kaže, izdvaja je iz mase. 

3. Puno sna i kvalitetne kreme čine čuda 

Charlize cijeni san više nego bilo što drugo. Svaku večer odlazi vrlo rano na spavanje, a budi se prije 6 sati ujutro. Njezina jutarnja njega sastoji se od umivanja hladnom vodom i kreme sa SPF zaštitnim faktorom, dok navečer dubinski čisti lice, a zatim nanosi serum, kremu za područje oko očiju te bogatu, hidratantnu kremu. 

4. Ricinusovo ulje spas je za kosu

Glumica kosu jednom tjedno bogato namaže ricinusovim uljem, a s istim promasira i vlasište kako bi potaknula cirkulaciju i ubrzala rast kose. 

5. Pilates je učinkovitiji nego što mislite

Iako nikada nije imala problema s kilogramima, Charlize već posljednjih nekoliko godina održava tijelo vitkim i zategnutim uz treninge pilatesa. Tvrdi da se nakon njih osjeća odlično te da su potpuno promijenili njezino tijelo. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.