Upoznajte sexy nasljednika Patricka Swayzea u remakeu "Prljavog plesa"

Foto: Instagram, Splash, Giphy

DRAGO nam je.

Brojni obožavatelji kultnog filma "Prljavi ples", koji će uskoro dobiti svoje remake, bili su poprilično razočarani kada se saznalo kako će glavnu žensku ulogu u filmu, onu slavne Baby, tumačiti glumica Abigail Breslin, poznatija kao "Little Miss Sunshine".
 
 
No, raspoloženje im se sigurno popravilo kada se saznalo kako će glavnu mušku ulogu imati zgodni i mišićavi glumac Colt Prattes.
 
Tako će Colt naslijediti slavnog Patricka Swayzea, koji je 1987. godine bio muškarac s kojim je htjela zaplesati baš svaka djevojka na svijetu.
 
 
A ako baš nikada nisi čula za Colta, nisi jedina, a o tome da njegovo vrijeme tek dolazi, govori i činjenica kako ga na Instagramu slijedi tek 25,2 tisuće obožavatelja, no vjerujemo kako će se ta brojka itekako povećati, posebno nakon što film zaigra u kinima.
 
 
No, Colta si prethodno mogla primijetiti i u spotu slavne pjevačice Pink za pjesmu "Try", gdje je pokazao svoje plesno umijeće, a glumac je i vrlo aktivan u nastupanju u mjuziklima.
 
Tako ćemo Colta u ulozi Johnnyja gledati puna 3 sata, koliko će trajati remake filma, a nadamo se da će i tamo pokazati svoje impresivne mišiće, kojima se rado hvali i na Instagramu.
 
 
Iako je Colt sretno oženjen, ipak možemo gledati...
 
Što kažete?

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.