Već dugo nismo vidjeli Beyonce i Jay Z-ja u ovako glamuroznom izdanju

Foto: Splash News

SINOĆ je u New Yorku organiziran treći po redu Diamond Ball.

Radi se o humanitarnoj večeri koju svake godine organizira slavna pjevačica Rihanna zbog skupljanja sredstava za njezinu Clara Lionel organizaciju.



29-godišnja barbadoška ljepotica tako svake godine na istom mjestu okupi brojne zvijezde A-liste, a među njima je ove godine bio i bračni par Carter, za kojeg se već duže šuška kako je pred raspadom te da je sve dobra gluma.



Radi se o pjevačici Beyonce i reperu Jay Z-ju, koji su jučer izgledali jako zaljubljeno, a duo je pronašao vremena za sebe nakon rođenja blizanaca Sira i Rumi.

Kao i uvijek, svi pogledi bili su na gospođi Carter koja je svoje zanosne obline naglasila prekrasnom, smaragdno-zelenom haljinom s visokim prorezima te crnim štiklama na deblju petu.



U isto vrijeme, reper je nosio elegantno, plavo odijelo, a svoju dragu nije ispuštao iz ruku, što ne čudi, jer je slavna pjevačica doista zablistala.

Iako se neko vrijeme šuškalo kako se Rihanna i Beyonce ne podnose jer je Rihanna navodno bila jedna od reperovih ljubavnica, čini se kako je sve bila laž kako bi se dobio publicitet. Tako je, čini se, i s posljednjim albumom lijepe Beyonce "Lemonade", koji je prepun pjesama o prevari, a nakon što se ta priča tjednima provlačila kroz medije, njezina popularnost i zarade nikada nisu bile veće.



Čini se kako Carteri uživaju u svojoj obiteljskoj idili te se, među ostalim, smiju i nama naivcima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.