Već sada znamo kakve će haljine ovog proljeća nositi svi

Foto: Instagram

HLADNI dani su napokon iza nas i vrijeme je za laganiju odjeću. 

Haljine, modni komadi koje gotovo sve dame obožavaju, napokon će opet zavladati ulicama, a retro modeli se vraćaju na velika vrata. Osim što ih već sada možete lako pronaći na policama omiljenih high street brendova, uz malo truda mogli biste ih pronaći i u ormarima svojih baka ili mama.

Čini se kako su dizajneri mahom bili romantično raspoloženi kada su razmišljali o potencijalnim budućim trendovima pa su trendseterice već otkrile lepršave maxi modele ukrašene cvjetnim uzorcima. Ove haljine kao da su stvorene za romantične šetnje, zar ne?

Prave romantičarke vjerojatno će se preko glave zaljubiti u haljine mornarskog uzorka i nešto drugačijeg kroja, zahvaljujući kojem će izgledati kao da su upravo ispale iz španjolske sapunice.

Na ulicama ćete vjerojatno susretati i donedavno potpuno nezamislive modele. Retro izgled i kroj koji pristaje samo rijetkima mogli bi postati pravi hit u modnom svijetu.

Haljine koje na prvi pogled izgledaju kao da su sašivene od dva potpuno različita modela, pravi su hit već neko vrijeme, a zaljubljenice u modu i dalje će ih obožavati.

Retro modeli koji fokus stavljaju na vaša ramena, već je pronašao svoje mjesto u ormarima trendseterica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.