Veliki povratak modnog dodatka koji niste nosile od osnovne škole

Foto: Getty Images, Instagram

POSLJEDNJIH nekoliko godina svjedočimo velikom povratku mode iz posljednjih desetljeća 20. stoljeća.

Trendovi iz devedesetih i osamdesetih kojima smo se godinama smijali, poput "mom" traperica i naglašenih ramena, odjednom su ponovno kul i nose ih sve trendseterice, a isto se sada događa i s jednim modnim dodatkom koji vjerojatno niste nosile još od osnovne škole.

Riječ je o ukrasnim ukosnicama za kosu koje su se u modu vratile još prošle godine, no stručnjaci im za 2019. godinu predviđaju puno veću popularnost.

Trend su odobrili i Gucci, Versace te brojne druge poznate dizajnerske kuće, a na njega se već zakačila i jedna od najutjecajnijih trendseterica - Kim Kardashian.

Što veće, blještavije i upečatljivije - to bolje, modni je moto kojim se sada vode ukosnice, a popularno ih je nositi i nekoliko odjednom.

 

Instagram već nudi pregršt inspiracije za njihovo stiliziranje, a za većinu ovih frizura ne trebaju vam apsolutnu nikakve frizerske vještine.

 

 

Stoga, ako ste sačuvale svoje stare ukosnice iz djetinjstva, prava ste sretnica jer ćete imati najoriginalnije dodatke, a ako ste ih ipak bacile, ne očajavajte jer nove možete pronaći u svim popularnim high-street trgovinama i po cijenama za svačiji džep.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.