Victoria Beckham kune se u ovaj brzinski jutarnji beauty trik

Foto: Getty, Instagram 

ONA je modna dizajnerica, supruga jednog od najzgodnijih nogometaša i brižna majka četvero djece, a u javnosti uvijek izgleda svježe i odmorno. 

Bivša Spajsica očito u rukavu ima par trikova, jer osim što njeno lice ne odaje nikakve znakove umora, isto je i sa starenjem, jer za Victoriju kao da je vrijeme stalo.
 
 
Srećom, u intervjuu za Harper's Bazaar, gospođa Beckham otkrila je ključnu stvar u svojoj jutarnjoj rutini, zbog koje uvijek izgleda tako dobro. A još je bolje to što radi se o triku koji će vam doslovno oduzeti samo 90 sekundi vremena i nakon kojeg ćete kojeg ćete biti razbuđeniji no ikad.
 
O čemu je onda ovdje riječ? Naime, umjesto da ujutro uživa u dogom tuširanju, Victoria u jednoj i pol minuti tri puta izmjeni toplinu vode, tako što započne s hladnom, pa nakon 30 sekundi prebaci na toplu i onda se opet zadnjih 30 sekundi tušira potpuno hladnom vodom.
 
 
Ok, priznajemo da ovo zvuči kao pomalo okrutan način za započinjanje dana, no vjerujte nam ( i Victoriji), nakon ovog brzinskog tuširanja,razbudit ćete se brže no ikad i ostatak dana ćete biti odmorni i svježi.  Također, izmjenjivanje tople i hladne vode u tušu poboljšava cirkulaciju, odčepljuje kapilare, pomaže u učvršćivanju kože, topi masnoću i čak jača imunitet.
 
Nakon ovoga, tuširanje hladnom i vrućom vodom više i ne zvuči kao toliko loša ideja, zar ne?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.