Više nema laganja: Kylie Jenner napokon snimljena s trbuhom

Foto: Instagram, Screenshot Youtube

O TRUDNOĆI mlađahne starlete već sve znate ako pratite šoubiz svijet.

Radi se o 20-godišnjoj Kylie Jenner, najmlađoj pripadnici sveprisutnog klana Kardashian-Jenner koji će se ove godine itekako proširiti.

Naime, Kim je nedavno treći put postala majka putem surogat majke, a 33-godišnja Khloe Kardashian za 3 mjeseca trebala bi roditi svoje prvo dijete koje očekuje s košarkašem Tristanom Thompsonom.

No, mama bi trebala postati i Kylie, iako to nikako ne želi priznati, no slavni TMZ dokopao se snimke na kojoj se jasno vidi njezin trbuh.

 



Kylie je uhvaćena u planinarenju s mamom Kris u čijoj se vili skriva posljednjih mjeseci te s najboljom prijateljicom Jordin Woods.

U crnoj trenirci te majici s kapuljačom, Kylie je mislila kako ju nitko ne gleda, no prevarila se. Međutim, oca njezinog djeteta ponovno nije bilo na vidiku.

Radi se o reperu Travisu Scottu koji je navodno prvo s njom prekinuo, a sada navodno pokušava sve da je vrati te joj pokaže kako je pogriješio.

Šuškalo se i o burnoj svađi koju su imali u kući njezine mame, gdje ga je Kylie optužila za višestruku prevaru te ga zamolila da je pusti na miru.

Starleta navodno očekuje djevojčicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.