Više od 90 beauty proizvoda prošlo je kroz BeautyBoxice!

Foto: Promo

U 2018. godini kraj mjeseca bio je rezerviran za kutijicu sreće. Više od 90 beauty proizvoda krilo se u BeautyBoxicama koje su krajem mjeseca uveseljavale bolje polovice svojim sadržajem.

Tim BeautyBox nastavlja priču i u 2019. s još boljim sadržajem i proizvodima.

Siječanj 2018. obilježile su vaše poruke. Inbox je bio pun pozitivnih komentara na sadržaj blagdanske kutijice koja je razveselila nekoliko stotina djevojaka diljem Hrvatske. Prvi hrvatski BeautyBox parfem i rokovnici bili su proizvodi koje su pripadnice ljepšeg spola proglasile najomiljenijima.

Doznaj zašto su blagdanske BeautyBoxice najomiljenije.

Veljača je bila u znaku Valentinova pa su proizvod u kutijici sreće birani s puno ljubavlju i pažnje. Još bogatija priča nastavila se u ožujku kada je u kutijici sreće bilo čak devet proizvoda od čega i posebno cijenjen brend u beauty svijetu – Nikel.

U travnju je BeautyBox u pogon pustio novi webshop i olakšao narudžbu kutijica sreće.

Uvjeri se klikom na www.beautybox.hr.

Najveće iznenađenje travanjske kutijice sreće bio je ZEODENT zubni prah koji njeguje i štiti zube. Travanj je bio poseban i po unboxingu kutijice sreće koji od tada možete pratiti svaki mjesec na YouTube kanalu BeautyBoxa.  

Svibanjska BeautyBoxica bila je pravi hit, a kutija više tražila se i par mjeseci nakon. Luxea suho ulje sa zlatnim česticama proizvod je kojeg je poželjela svaka žena, a pretplatnice BeautyBoxa su među prvima imale čast isprobati ulje zbog kojeg je Instagram gorio.

Doznaj što se to još krilo u svibanjskoj BeautyBoxici.

U lipnju je BeautyBox proslavio veliki drugi rođendan. Čak tjedan dana trajalo je veliko darivanje na društvenim mrežama, a lipanjska kutijica sreće rasprodana je u rekordnim količinama. Devet proizvoda od čega čak šest full size bili su pun pogodak. Djevojke su spremno zakoračile u ljeto s Afrodita Sun Care proizvodom i Keune sprejom za kosu.

Otkrij u videu što je to posebno u lipanjskoj kutijici sreće.

U srpnju je BeautyBox s ostatkom Hrvatske bodrio nogometaše i pretplatnice iznenadio prepunim ljetnim dvobrojem čija je vrijednost bila čak četiri puta veća od cijene kutijice.

Cijena BeautyBoxice je 99 kuna, a u pretplati 89. Stiže na kraju mjeseca puna beauty proizvoda koji su iznenađenje. Osiguraj svoju sreću klikom na www.beautybox.hr.

Ljetni proizvodi raspametili su pripadnice ljepšeg spola, kao i noviteti koji su stigli u kolovozu. BeautyBox je za svoje pretplatnice pripremio akciju s popustima, napravio odličnu Outlet kutiju i Special Edition BeautyBox by Robert Sever. Posebna jesenska kutijica nastala je u suradnji s poznatim dizajnerom Robertom Severom. Sedam full size proizvoda od brendova kao što su San kozmetika, Matis,... i tri testera oborili su kutijicu.

Robert Sever otkriva što se krije u Special Edition kutiji.

Rujanska BeautyBoxica bila je najbrže rasprodana kutija. U njoj se krio proizvod kojeg je publika proglasila najomiljenijim u 2018. godini, theBalm paleta sjenila za oči. Vrijednost kutije bila je čak šest puta veća od plaćene cijene.

U rujnu se i štedjelo. Snižena je cijena dostave pa tako pretplatnice za prvu kutiju plaćaju 25 kuna, a za svaku dodatnu u istoj narudžbi simboličnih pet.

Nije prošla ni sredina mjeseca, a listopadska BeautyBoxica bila je rasprodana. Oduševljenje sadržajem nisu krile ni Influencerice kao što su Hana Hadžiavdagić, Lucija Lugomer, Paula Šik.

Doznaj što je to oduševilo djevojke u listopadskoj kutijici sreće.

Kutijicu za studeni sa šest full size proizvoda žene su proglasile najpraktičnijom jer je sadržavala proizvode za njegu cijelog tijela. Dugo se pričalo o X white trakicama za zube koje su postale omiljene među pripadnicama ljepšeg spola.

BeautyBox je godinu završio blagdanskom kutijicom sreće koja je našla i u ulozi modela. Inbox BeautyBoxa bio je zatrpan najslađim blagdanskim fotografijama na kojima se u glavnoj ulozi našla BeautyBox kutija.

Više od 90 proizvoda dovoljan su razlog da klikneš na www.beautybox.hr i naručiš svoju kutijicu sreće za siječanj. Tim BeautyBoxa nastavlja u još boljem ritmu s još boljim iznenađenjima koja te tek čekaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.