Vodič: Kako preživjeti solo odlazak na svadbu

DOGODILO se i to. Frendica, sestrična ili kolegica se udaje, a vi ste solo i nemate frajera kojega biste poveli sa sobom. Biti solo cura na vjenčanju može biti jako depresivno, ali ako dobro odigrate, može biti jedna od najzabavnijih večeri u vašem životu.

1. Ipak se potrudite da ne idete sami

Da, znamo, frajera ne možete naći, a vaš brat nije podmitljiv, ali ipak probajte pronaći prijateljicu koja bi mogla poći s vama. Klasičan "možeš isfurati onu super haljinu i torta je od čokolade" poziv trebao bi biti dovoljan. Ako ipak svi odbiju, slijedite naše upute.

2. Obucite se najljepše i najbolje što možete

Ionako će vas svi cijelu noć gnjaviti što ste solo pa zašto ne biste pritom barem izgledali najbolje što možete. Tako ćete barem moći reći: "Da, nemam muža i sedmero djece kao Sanja, ali s druge strane... pogledaj kakve super visoke štiklice sam kupila, jer ne moram trčati za djecom ni prati za mužem."

3. Izaberite super poziciju

Idealna pozicija za vas je ona koja je blizu zgodnih solo frajera i daleko od dosadnih parova. Zamolite frendicu koja se udaje da vas smjesti za stol za kojim su samci ili barem ekipa koju poznajete. Ipak pazite da ne budete cijelu noć za istim stolom kad sigurno postoji toliko zanimljivih ljudi koje možete upoznati.

4. Šampanjac je vaš prijatelj, ali pazite da ne pretjerate

Pobrinite se da uvijek imate barem malo šampanjca u čaši kako biste se malo oraspoložili za vrijeme prvog plesa novog bračnog para i bezbrojnih sati koje ćete provesti gledajući bebice sretnih parova. Ipak, ne pretjerujte kako ne biste čuli komentare u stilu: "Nije ni čudo što je nitko neće" i tome slično.

5. Ne odbijajte ponude za ples

Bez obzira na to sviđali vam se ili ne, nemojte biti previše izbirljivi pri odabiru muškaraca za ples. Ne morate s njima provesti više od par plesova, a barem će vam skratiti vrijeme. Tko zna, možda upoznate i nekog zanimljivog.

6. Kada krenu "kritična" pitanja pravite se da negdje idete

Ako već ne znate nikoga na svadbi, zapamtite ime barem jedne osobe na vjenčanju i kada krenu pitanja u stilu: "A kada ćeš se ti, jadna, skrasiti" samo promrmljajte ime te osobe i glumite da je idete pronaći. Druga opcija je da glumite da imate nepodnošljivu šeficu koja vas zove čak i dok ste na svadbi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.