Vraća ih u modu: Bella Hadid u jednom outfitu iskombinirala tri kontroverzna trenda

Foto: Instagram

BELLA Hadid odavno ima status osobe koja zaslužuje mjesto na modnom tronu.

Manekenka je nosila seksi kardigane mnogo prije nego što su drugi shvatili da ovaj modni komad zaslužuje pažnju. Prisjetimo se i da je prigrlila sićušne sunčane naočale prije nego što su one osvojile ulice diljem svijeta. Zato nema sumnje da ovoj profesionalki trebate vjerovati kada "nanjuši" povratak nekog od trendova. Čak i kada su oni pomalo diskutabilni.

Jedna od njezinih posljednjih objava na Instagramu dala je naslutiti da bi u nadolazećim mjesecima mogli ponovno nositi prsluke, komade od samta i oslikane traperice. 

Nema sumnje da ovaj stajling podsjeća na modu 90-ih i ranih 2000-ih, modni period u koji je Bella zaljubljena već neko vrijeme. No, ako ste pomislili kako se manekenka potrudila sama oslikati stari par traperica i podariti im novi izgled, varate se. Naime, njezine traperice su pravo malo umjetničko djelo jer njihov dizajn potpisuje Juliet Johnstone.

Kako god, možda je vrijeme da zavirite u svoje ormare i izvučete donedavno omražene komade za koje ste mislili da ne zaslužuju više nikad ugledati svjetlo dana. Naime, ovi modni povratnici opet će zavladati ulicama. Naravno, čim prođu mjere vezane uz socijalno distanciranje...
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.