Vraća se trend za koji ste mislili da je "mrtav"

Foto: Guloiver/X17, Instagram

POSLJEDNJIH nekoliko mjeseci, nostalgija je postala nešto poput fenomena pop kulture.
 
Iako je 2017. godina, nostalgija za prošlim vremenima, točnije 80-im i 90-im godinama prošloga stoljeća, nikada nije bila veća.
 
 
 
To smo već mogli vidjeti na primjerima chokera, za kojima su krajem 2016. godine, pripadnice ljepšeg spola doslovno izgubile glavu, ali i u novim kolekcijama poznatih high-street brandova, koji su prepuni kožnih minica, košulja s volanima, kožnih jakni sa zakovicama te komada na vezanje.
 
 
No, još se jedan klasični brand vraća na velika vrata, i to onaj sportski, Champion, koji je žario i palio 90-ih godina. To se prije svega može zahvaliti sveprisutnom klanu Kardashian-Jenner, koji se posljednjih tjedana ne skida iz njega, ali i modnim blogericama i influencericama, koje su rado prigrlile ovaj trend.
 
 
Brand je svoj modni put započeo prije 98 godina, točnije davne 1919. godine, izrađujući odjeću za profesionalne sportaše, no u vrijeme najveće popularnosti, u spomenutim 90-im godinama, brand se okrenuo dizajniranju odjeće namijenjene širim masama, koja odgovara kombinaciji sportske i high-street odjeće.
 
 
 
Čini se kako ćemo dobro poznati logo spomenutog branda viđati sve češće u narednim tjednima...