XD Xenia Design predstavila novu kampanju

MODNA dizajnerica Ksenija Vrbanić snimila je novu kampanju za modnu kolekciju proljeće/ljeto 2012. u staroj vojarni u Čakovcu. Kampanju je snimio poznati hrvatski fotograf Marko Grubišić, a u novim modelima Xenia Designa pozirala je manekenka Dina Vinceković koja se nedavno vratila u Hrvatsku nakon uspješne svjetske karijere.

Za proljeće i ljeto 2012. Ksenija je pripremila kolekciju inspiriranu geometrijskim oblicima, a prije svega krugom koji se provlači kroz cijelu kolekciju. Bez obzira na strogost geometrijskih linija, cjelokupni dojam je mekana silueta s akcentom na feminiziranoj liniji.

Xenia Design kolekcija za iduće ljeto inspirirana je pedesetim i šezdesetim godinama prošlog stoljeća, što možemo prepoznati u suknjama punog kruga, midi dužini, naglašenom struku, midi dužini i kratkim ženstvenim jaknama.

Od materijala prevladavaju sand-wash svila, lan, taft i viskozno pletivo, a od boja crna, boja leda, bež, nebesko plava i tamnoplava. Linija je napravljena za sve modne skupine, odnosno one koji znaju "nositi i misliti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.