Za novu hit boju kose trebat će vam malo više hrabrosti

Foto: Instagram

ŽELITE li neku jesensku promjenu, na pravom ste mjestu.

A zašto ne biste to učinile sa svojom kosom? Ako smo vas sada natjerale na razmišljanje, imamo i odlični prijedlog za vas.
 
 
Točnije, ima ga frizerka Hannah Edelman iz Brooklyna, koja je ujedno i vlasnica poznatog salona "Brush In Hand", a on se zove "chocolate-muave" kosa. Dopustite nam da vam ukratko objasnimo o čemu se ovdje radi.
 
 
Radi se o čokoladno-ljubičastoj boji na vašoj kosi, koju je izmislila upravo Hannah, a nakon što je svoje radove počela objavljivati na svom Instagram profilu, žene diljem svijeta jako su se zainteresirale za ovaj trend, za koji ćete ipak trebati malo više hrabrosti.
 
 
Hannah je ovaj koncept smišljala čak nekoliko mjeseci s prijateljicom Marlene, na kojoj je isprobavala nijanse, sve dok nije našla onu savršenu.
 
 
Kako je sama priznala, postupak nije bio nimalo jednostavan, no dobra je vijest što ovakvu kosu nije teško održavati, a sama Marlene došla je tek nakon 3 mjeseca na novi tretman, no njena je kosa i dalje izgledala sjajno te joj je bilo potrebno samo površinsko osvježenje. Marlene je pritom otkrila kako je nešto rjeđe nego inače prala kosu te je za njegu koristila proizvode bez sulfata.
 
 
"Uvijek preporučujem da korijen kose ostavite u prirodnoj boji, posebno ako vam je kosa posvijetlila preko ljeta, a sada želite pokušati s nečim novim, bez da kemikalijama oštećujete vlasi. Koji je najbolji dio? Kosa će vam do proljeća ponovno biti u prirodnoj boji, jer će se ova do tada isprati", zaključila je Hannah.
 
Nama je boja prekrasna, no prije nego se odlučite na nju, obavezno se posavjetujte s frizerom.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.