Za što sve služi opcija "zrakoplovni mod" na tvom pametnom telefonu?

Foto: Pinterest

NE, ova se opcija ne mora koristiti samo prilikom letenja.

Opcija "airplane mode", odnosno "zrakoplovni mod", na tvom pametnom telefonu ima još nekoliko odličnih funkcija, za koje možda nisi znala. 
 
1. Kvalitetan san
 
Ako ti je hitno potreban kvalitetan odmor, ova opcija je savršeno rješenje. Tako te poruke, pozivi ili notifikacije na Facebooku neće buditi tijekom noći, no i dalje možeš koristiti svoj pametni telefon kao budilicu.

2. Slaba baterija
 
Ovim načinom rada, sačuvat ćeš i bateriju na svom mobitelu. Pa umjesto da ju trošiš na automatske aktivnosti, koje stvarno ne trebaš u tom trenutku, ona će se sačuvati za kasnije, kada ćeš možda morati hitno nekoga nazvati, jer nikada ne znaš u kakvoj ćeš se situaciji naći.
 
3. Brže punjenje
 
Imaš još 10 minuta, prije nego napustiš stan, a baterija ti je na 5 posto? Nema problema! Stavi mobitel na punjač i odaberi ovu opciju, kako bi se tvoj mobitel brže punio.

4. Ograničenje ometanja
 
U vrijeme kada trebaš biti potpuna sama sa svojim mislima, i tu je ova opcija odličan izbor, jer će ti onemogućiti sve vrste ometanja, prije svega pozive od Facebook prijatelja na igranje igrica.
 
5. Put u inozemstvo
 
Uključivanjem ove opcije, nećeš se opterećivati "čarima" roaminga, a i dalje možeš koristiti svoj mobitel za fotkanje.
 
6. U kinu
 
Možda si isključila zvono, no tvoj mobitel će i dalje svijetliti, kada netko lajka tvoju novu profilnu sliku na Facebooku ili ti pošalje zahtjev za prijateljstvo. A kada nema usluge, nema ni prigovora ostalih ljudi u kinu, kazalištu i slično, kojima smeta svjetlo s ekrana tvog telefona.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.