Zaboravite na traperice: Ovo su omiljene hlače trendseterica za prijelazno doba

Foto: Splash

DO SADA je prijelazno razdoblje iz ljeta u zimu bilo nezamislivo bez traperica, no čini se da su one ove sezone pale u drugi plan.

Victoria Beckham, Cindy Crawford, Kylie Jenner i brojne druge trendseterice sada su ih zamijenile jednim drugim modelom hlača koje su se nametnule kao neočekivani trend sezone. A riječ je o kožnim hlačama, koje, iako su u modi već nekoliko godina, nikada do sada nisu bile ovoliko popularne.

Cindy Crawford ih je iskombinirala s bijelim sakoom i crnom majicom te svojim outfitom dokazala da kožne hlače mogu biti jako elegantne.

A da se radi o jako svestranim i odličnom statement komadu pokazala je Victoria Beckham koja ih je iskombinirala s običnom bijelom majicom i crnim salonkama.

Kylie Jenner je u seksi rokerskoj kombinaciji kožnih hlača, topića i čizama plijenila poglede na afterpartyju dodjele nagrada MTV VMA te je potvrdila da se zaista radi o svestranom komadu.

To dokazuju i brojne druge manje poznate fashionistice s Instagrama koje ih također obožavaju ove sezone. Inspirirajte se njihovim outfitima i nabavite i vi jedan trendi par hlača, no obavezno odaberite model od umjetne kože, jer okrutnost prema životinjama nikada nije u modi.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.