Zaljubili smo se u cvjetnu haljinu lijepe nećakinje princeze Diane

Foto: Splash, Getty Images

LADY Kitty Spencer britanskoj je javnosti odavno poznata po svojem besprijekornom stilu, ali i velikoj sličnosti sa svojom pokojnom tetom.

A 27-godišnja kći brata princeze Diane Charlesa Spencera i bivše manekenke Victorije Lockwood široj javnosti za oko je zapela na vjenčanju svog rođaka princa Harryja i Meghan Markle, gdje se pojavila u prekrasnom smaragdnozelenom izdanju 

Kitty je, baš kao i njena mama, manekenka te je rado viđeno lice na modnim eventima u Velikoj Britaniji, pa tako nije propustila ni ljetni party modne kuće Chanel koji je jučer održan u Londonu. A i tamo nas je apsolutno oduševila svojim odabirom haljine.

Plavokosa manekenka nosila je jednu od najljepših cvjetnih haljina koje smo vidjeli koja je zapravo načinjena od tila i potpuno je prozirna te po sebi ima trodimenzionalne cvjetove. 

A pravi modni znalci vjerojatno su odmah pretpostavili da je riječ o komadu s potpisom modne kuće Dolce&Gabbana čije kreacije Kitty nosi jako često te redovito radi kao model za brend. Haljinu je iskombinirala s nježnoružičastim sandalama, također s potpisom D&G, a ženstveni look je savršeno zaokružila nježnoružičastim ružem na usnama i sjenilom te rumenilom u istoj nijansi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.