Zanimljive činjenice o njegovom seksualnom zadovoljstvu

Foto: Armani

NEKE stvari možda niti nisi znala.

Mjesto koje se ne smije ignorirati
 
A žene to uporno rade, je onaj mali dio između njegovih testisa i anusa, koji je osjetljiv koliko i njegov penis, a funkcionira po principu veći broj pritisaka, više užitka. Isprobaj to tijekom misionarske poze ili oralnog seksa.
 
On treba tvoju potvrdu
 
Žensko tijelo ne otkriva koliko je žena napaljena, ali njezino lice priča sasvim drugu priču i oni to znaju. Muškarci će se često zagledati u ženino lice tijekom seksa, kako bi dobili odgovor trebaju li mijenjati taktiku. Dobra vijest je što se nakon kontakta s očima, povećava uzbuđenje.
 
Neobična erogena zona
 
Dakle, ne radi se o njegovim usnama, vratu ili ušima, već o njegovom nosu, vjerovali ili ne. Dovoljno je ljubljenje ili nježno grickanje vrha, jer je ovo tkivo bogato krvnim žilama i živčanim završecima pa odlično reagira na stimulaciju. "Pratite prstom liniju od njegovog nosa do trbušnih mišića i natrag. To je jednostavna igra koja će probuditi cijelo njegovo tijelo."
 
Ne zapostavljaj bradavice
 
Slično kao i kod žena, stimulacija bradavica i kod muškaraca može povećati njihovo uzbuđenje. "Preuzmite stvar u svoje ruke. Prijeđite ih vrškom prstiju ili jezikom. Svaki put kad ih stisnete, njegovi živci su u stanju visoke pripravnosti, što mu pruža ugodan osjećaj", objasnili su stručnjaci iz Cosmopolitana.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.