Zašto je Rita ispod jedne prozirne haljine obukla grudnjak, a ispod druge ne?

Foto: Splash

 

 

 

PJEVAČICA Rita Ora je u istoj večeri nosila dvije potpuno prozirne haljine, no ispod jedne je odlučila obući grudnjak , a ispod druge ne.

Prvo je prošetala crvenim tepihom na dodjeli nagrada GQ Men of the Year u raskošnoj asimetričnoj haljini s jednim otkrivenim ramenom i velikom mašnom na drugom, volanima te prorezom na donjem dijelu koju potpisuje modna kuća Ralph & Russo.

Ispod prozirne haljine, jasno se vidjelo njeno donje rublje, a look je upotpunila i crnim najlonkama te jednostavnim sandalama u istoj boji i naglasile oči tamnim metalik sjenilom. Make-up nije mijenjala ni za afterparty svečane dodjele nagrada gdje se također pojavila u još jednoj potpuno prozirnoj haljini, no ovoga puta nije nosila grudnjak.

U crnoj haljini na bretele ukrašenoj svjetlucavim nitima Rita je počastila javnost pogledom na njene gole grudi koje su se jasno vidjele ispod prozirne tkanine. A kao da to nije bilo dovoljno, Rita je skoro ostala i potpuno gola jer joj je tijekom večeri pukla jedna bretela na haljini pa ju je morala pridržavati rukom.

No pitanje koje nas muči jest zašto je Rita ispod jedne prozirne haljine odlučila obući grudnjak, a ispod druge ne? Moguća objašnjenja koja nam padaju na pamet su da joj se sama dodjela učinila kao neprimjereno mjesto za pokazivanje golih grudi ili da ju je grudnjak previše stezao pa ga je za afterparty odlučila skinuti. 

Kako god bilo, drago nam je da je oba puta odlučila zadržati gaćice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.