Zašto svi pričaju baš o ovoj fotografiji unuke preminule princeze Grace Kelly?

Foto: Instagram, Getty 

LIJEPA na baku.
 
Tako bi najjednostavnije mogli opisati 19-godišnju Camille Gottlieb, unuku nikad prežaljene holivudske dive i princeze od Monaka, Grace Kelly.
 
 
Da geni ostaju u obitelji, Camille je najbolji dokaz, a izgled je ono zbog čega se javnost u posljednje vrijeme sve više interesira za nju, posebno na Instagramu, gdje ju prati više od 34 tisuće ljudi.
 
 
A jednom od posljednjih fotografija koju je objavila plavokosa Camille uzburkala je javnost jer izgleda gotovo identično kao svoja baka, iako je pozirala s cigaretom u ustima.
 
 
Grace Kelly i dan danas slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a njezin je život tragično prekinut 1982. godine, kada je doživjela moždani udar tijekom vožnje, zbog čega je izgubila kontrolu nad vozilom te sletjela niz strmu padinu.
 
 
U istom automobilu bila je i njezina kći, kontroverzna princeza Stéphanie, a iako su obje preživjele pad, Grace se nikada nije probudila iz nesvijesti te je njezina smrt proglašena sljedeći dan u bolnici u Monaku.
 
Grace se 1956. udala za princa Rainiera III., a njezin grob u Katedrali sv. Nikole prvorazredna je atrakcija za 1,5 milijuna turista koji svake godine posjete tu zemlju. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.